Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Після майже річної перерви в Таврійському Будинку культури відбулась прем’єра дитячої вистави

18 лютого в Таврійському Будинку культури (директор Зоя Штефан) відбулась прем’єра дитячої вистави «Вартові легенд».

Це перший після майже річної перерви, пов’язаної з карантинними обмеженнями на проведення культурних заходів, показ вистави місцевої театральної студії (художній керівник та режисер Олена Клюс). Хоча весь цей час творчі колективи Будинку культури збирались на репетиції, вчили нові твори і ролі. Так юні артисти театральної студії готували новий спектакль за мотивами мультфільму «Вартові снів».

Це дивовижно красива та зворушлива історія пригод казкових героїв, за пригодами яких так пильно слідкували в глядацькій залі. В виставі розповідається про команду Вартових, які захищають дитячі сни та мрії від злих сил та кошмарів. Разом з Санта-Клаусом в команді Вартових Зубна фея, Піщаний чоловічок, Пасхальний кролик.

Але зла Кромешниця вирішила вкрасти світлі дитячі сни і замінити їх на кошмари. Якщо їй вдасться це зробити, то світ зміниться, а Вартові, в яких так вірять діти, щезнуть назавжди. Щоб протистояти такому сильному ворогові, Вартовим потрібно підкріплення. Допомогти захистити дітей повинен Крижаний Джек – непосидючий дух зими. Але він сумнівається, чи здатен подолати зло. Його весь час гложе, хто він, що криється в його минулому?

Насправді це була весела казка, а пригоди її героїв дуже веселили маленьких глядачів. До того ж на сцені було багато музики, адже в виставі брали участь танцівниці з хореографічної студії Будинку культури «Грація» (художній керівник Аліна Ольховська).

Попри захоплюючих пригод глядачі, безумовно, знайшли багато повчальних тем для роздумів.

Першими виставу переглянули учні початкових класів Таврійського Ліцею № 2 (директор Віктор Нестерович) та Таврійського навчально-реабілітаційного центру (директор Тетяна Мезенцева).

У п’ятницю, 19 лютого, Будинок культури запрошує на виставу всіх бажаючих мешканців Таврійська та населених пунктів старостинських округів. Початок вистави о 17.30.

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН