Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новокаїрах учням влаштували зустріч з військовослужбовцями 57 окремої мотопіхотної бригади ім. кошового отамана К. Гордієнка

17 лютого 2021 року у Новокаїрському закладі ПЗСО відбулася зустріч учнів 10-11 класів Милівського ЗПЗСО (керівники учитель предмета «Захист Вітчизни» Панченко Г. М., педагог-організатор Єфімчук Н. С.) з військовослужбовцями 57 окремої мотопіхотної бригади ім. кошового отамана К. Гордієнка, у складі якого проходить службу за контрактом учитель фізичної культури Новокаїрського ЗПЗСО Кравчук Сергій Миколайович. Про це розповіли у соціальних мережах.

Військовики із задоволенням відповідали на запитання школярів, провели практичні заняття з розбирання, збирання АК-74 та медичної підготовки, запропонували школярам приміряти бронежилет та захисний шолом. Під час зустрічі діти дізналися багато нового і цікавого від запрошених гостей та отримали незабутні враження. На згадку учні подарували військовослужбовцям обереги, зроблені власними руками.

Педагогічний та учнівський колективи Милівського ЗПЗСО висловлюють щиру подяку адміністрації Новокаїрського ЗПЗСО за теплий прийом та командуванню військової частини, гостям за змістовне спілкування і запевняє, що робитиме все для того, аби виховувати справжніх патріотів України.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН