Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одеські поліцейські побили таксиста, який відмовився порушувати закон

Слідчі ТУ ДБР у місті Миколаєві повідомили про підозру старшому інспектору одного із відділів поліції Одеси та цивільній особі, які вдвох побили таксиста за те, що той відмовився перевозити малолітню дитину без спеціального крісла.

Встановлено, що вночі 27 липня 2020 року в Одесі інспектор з дружиною та донькою сіли до таксі. Коли водій помітив, що в його автомобілі знаходиться малолітня дитина віком до 12 років, яку він відповідно до вимог законодавства не мав права перевозити без спеціального крісла, він зупинився та запропонував викликати інше таксі з таким кріслом.

У відповідь інспектор поліції почав кричати, що таксист не знає законодавства, висловлюватись на адресу останнього нецензурною лайкою та вимагати повернення на місце посадки. Після виходу з автомобіля, інспектор вдарив водія рукою по обличчю.

У цей час цивільна особа, яка перебувала поруч, побачила сутичку та приєдналася до побиття.

Громадянин схопив потерпілого за шию та почав його душити. Після чого він вдарив таксиста по ногах, завалив його на землю та продовжив бити руками по спині. Одночасно інспектор бив потерпілого по голові та тілу.

Побиття постраждалого припинилося лише після втручання інших громадян.

Таким чином інспектора та цивільну особу підозрюють у хуліганстві, вчиненому групою осіб (ч. 2 ст. 296 КК України).

Наразі вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу.

Підозрюваним може загрожувати позбавлення волі на строк до 4 років.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Одеська обласна прокуратура, оперативний супровід – Одеське управління ДВБ Нацполіції.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН