Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Депутати Херсонської міськради перевірили, як годують дітей у дитсадках міста

Про це на фейсбуці повідомляє депутат Херсонської міської ради Андрій Сидоренко:

– В понеділок, до мене та Рогової Катерини, звернулись батькі малечі, які відвідують дитячі садочки в смт.Комишани, що в дитячих садочках не вистачає продуктів харчування і що дітлахи залишаються голодні. На віторок було назначено нараду з завідуючими дитячих садочків. За дорученням Міського Голови Ігоря Колихаєва, у вівторок зранку, депутатами були проведенні виїзді перевірки Дитячих садочків на належне харчування та наявність продуктів.

Картина була жахлива! Хліб, молочні продукти, м’ясо та рибу садочки не отримують вже тиждень! А тих запасів продуктів , що залишились в коморі вистачить максимум до кінця поточного тижня. На нараді стало відомо , що «продуктовий колапс» виник із-за завишених цін та якості продуктів від постачальників, які приймали участь у тендерних процедурах. Тендера затягувались, що дуже схоже на «саботаж».

Після наради були знайдені шляхи вирішення цього питання: і вже сьогодні зранку садочки почали отримувати перші продукти, до кінця тижня буде м’ясо та риба. Дякуэмо за швидке реагування: Світлана Чепіга, Ігор Колихаєв!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Продуктовий колапс виник з вини організаторів торгів, які не могли ніяк “вибрати” постачальників. Зараз постачальники не перемагають на торгах, а їх “вибирають”?

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН