Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На обробку доріг під час негоди на Херсонщині витратили 744 тонни протиожеледних матеріалів

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг Херсонської області:

– Прогнози синоптиків на вихідні повністю підтвердилися, отже з 12 по 14 лютого стали випробуванням для більшості регіонів України у зв’язку з негодою.

Завдяки злагодженій роботі дорожніх служб, ГУ ДСНС та УПП ГУНП в Херсонській області за всі дні, коли лютувала негода, вдалося забезпечити проїзд всіма  автомобільними дорогами державного значення – 1441,6 км.

При цьому було задіяно 39 од. техніки та 65 шляховиків області та витрачено на обробку покриття доріг 744 т ПОМ  (протиожеледних матеріалів – солі та піщано-соляної суміші).

Підрядною організацією ДП «Херсонський облавтодор» спільно з черговими особового складу аварійно-рятувального загону ГУ ДСНС області було надано допомогу водієві великогабаритної вантажівки, що з’їхала на узбіччя і застрягла при в’їзді до м.Херсона.

На випадок чергового погіршення погоди для розчищення доріг у цілодобовому режимі готові 92 одиниці техніки та 135 шляховиків. Також у наявності 2,9 тис. тон протиожеледних матеріалів.

Нагадаємо:
– Під час негоди водії великогабаритного транспорту можуть користуватися майданчиками для відстою 924 майданчика по Херсонській області можна знайти на ГУГЛ-мапі: http://bit.ly/2WsAaZe
– у Службі автомобільних доріг діє цілодобова лінія диспетчерського пункту:  (0552) 36-77-88, (0552) 36-77-66, (0552) 36-67-27 (цілодобово).

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН