Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Білозерці відбудеться фестиваль «Відкриті уроки футболу»

12 вересня, о 10:00 год., на стадіоні «Харчовик» відбудуться «Відкриті уроки футболу» для учнів ЗПЗСО Білозерської громади. Всі учасники будуть розділені на команди, які по черзі займатимуться в різних зонах футбольними вправами під наглядом тренерів

Сьогодні відбулася нарада за участі представників Херсонської обласної федерації футболу, секретаря селищної ради Євгена Шепеля, президента БФЛ Сергія Шевейка та вихователів фізичної культури та спорту шкіл громади, на якій обговорились організаційні моменти. У зв’язку з карантинними обмеженнями уроки футболу пройдуть з дотриманням протиепідемічних заходів: температурний скринінг, масковий режим та соціальна дистанція.

Євген Шепель зазначив, що  проведення уроків футболу популяризують здоровий спосіб життя серед дітей і Білозерська селищна рада тільки сприятиме проведенню таких оздоровчих проектів.

Слід зазначити, що увесь інвентар, отриманий від ФФУ, а це футбольні м’ячі, фішки, манішки, футболки, – залишиться місцевим школам, що прийняли участь у фестивалі футболу.

Проєкт «Відкриті уроки футболу» («Open Fun Football Schools») здійснюється в рамках діяльності зі співпраці між громадянським суспільством і громадським сектором задля миру, соціальної інтеграції та захисту дітей в Україні, що фінансується Європейським Союзом. Основними виконавцями в реалізації проєкту виступають Асоціація крос-культурних проєктів (Данія), Українська асоціація футболу, Всеукраїнська Фундація «Захист прав дітей», StreetFootballWorld (Німеччина), в партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Національною поліцією України.

Білозерська селищна рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН