Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Екіпажі армійської авіації провели навчання на Херсонщині (відео)

На одному з полігонів бойової підготовки Херсонщини, екіпажі армійської авіації, що підпорядковані Командуванню об’єднаних сил Збройних Сил України, відпрацювали елементи взаємодії з тактичним повітряним десантом. Основними цілями навчання було вдосконалення льотної підготовки екіпажів вертольотів, способів бойового застосування армійської авіації при висадці повітряного десанту, а також взаємодії командирів десантно-штурмових підрозділів і екіпажів армійської авіації.

– Під час навчання екіпажам належало висадити розвідувальні групи в район ведення бойових дій, надати їм вогневу підтримку та евакуювати з місця виконання поставлених завдань, – зазначив командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За словами командувача, десантні загони здійснили висадку посадочним способом. Після цього вийшли до вказаного району, взявши під контроль панівні висоти та рубежі. – Воїни-десантники та вертолітники, що залучені до оборони півдня України, продемонстрували чіткі та злагоджені дії, хорошу роботу та високі результати, – відзначив генерал-лейтенант Сергій Наєв. Разом переможемо!

Служба зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН