Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Цілий рік без вуличного освітлення жили у селі Берегове на Херсонщині

Вже більше року в селі Берегове, що входить до складу Білозерської громади, не вмикали вуличне освітлення. Незрозумілим для жителів було те, що світильники, лампи, дроти є, а світла нема.

Як вирішили цю проблему розповідає на своїй сторінці у фейсбук депутатка Білозерської селищної ради Ксенія Мішина:

“Ініціативні мешканці звернулися по допомогу до мене, як депутата. Разом підготували звернення до Білозерської селищної ради, яке підтримали більше 20 жителів. З депутатським зверненням та колективним зверненням від мешканців села поїхала до селищної ради”.

Тепер у Береговому маленьке свято – вулиця ЗНОВУ засяяла вечірнім світлом. Депутат дякує за оперативне реагування заступнику селищного голови Сергію Шевейку, секретарю ради Євгену Шепелю, старості Яні Тернавській та депутату ради Андрію Поводу.

“Вже більше року мешканці Берегового не могли достукатися до Кізомиської сільської ради – мережа освітлення встановлена, а світла ввечері нема, – розповідає Ксенія Мішина. – Село Берегове порівняно невеличке – всього близько тридцяти дворів. Але й тут живуть звичайні люди – молоді сім’ї з дітками, люди похилого віку. Звичайно, без вуличного світла, а особливо вночі, імовірність випадків злочинів зростає в рази. Та й повертатися людям з роботи, школи, дитячого садочку по темряві небезпечно. Тепер, після об’єднання, відповідальність за благоустрій сіл громади лежить на Білозерській селищній раді. Вже у цьому році була організована робота з обстеження мережі вуличного освітлення, заміни непрацюючих ламп, а у с.Берегове відновили освітлення вулиць. Я дякую не лише працівникам селищної ради, а й ініціативним, навіть сміливим громадянам за спільну роботу. Тільки так і ВИКЛЮЧНО у такий спосіб можливо вирішувати ті проблеми, які погіршують якість нашого щоденного життя. Рівень зневіри людей зашкалює. Проте, тільки колективно, командно, об’єднуючись навколо проблеми, можна зрушити її вирішення “з мертвої точки”.

Білозерка Інфо

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН