Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На дитячому майданчику в Таврійську встановлюють ліхтарі освітлення та відеоспостереження

Після того, як на минулому тижні комунальне підприємство «Таврійське ЖЕУ» запустило в роботу лінію вуличного освітлення від вул. Гайдара до автобусної зупинки «Східний» на вул. Незалежності, комунальники перейшли до міжбудинкового проїзду по вул. Вокзальна,80-82А.

В понеділок, 5 серпня, електромонтер ЖЕУ Григорій Гнатенко та водій вишки Олександр Синєбок працювали тут над освітленням дитячого майданчика. Від вул. Вокзальної вони натягли електродріт, монтували ліхтарі та реле автоматичного включення.

Вуличне освітлення цієї прибудинкової території буде працювати в парі з відеоспостереженням за дитячим майданчиком, яке встановлено на одному з будинків. Це дозволить взяти під контроль відпочинок дітей та забезпечить збереження ігрових комплексів. В даний час тут діє ігровий комплекс з гіркою, гойдалкою та каруселлю. Через пару тижнів ЖЕУ встановить ще один – велику пісочницю з навісом та лавочками.  

Відновлення освітлення дитячого майданчика стане тут одним з елементів благоустрою. Разом зі здачею в експлуатацію п’ятиповерхівки по вул. Вокзальна, 82А міська влада Таврійська  запланувала ремонт дороги до вул. Каховської. Разом з тим передбачається її розширити, для чого минулого тижня ЖЕУ прибрало одну з електроопор, повідомляє офіційний сайт міста Таврійськ.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН