Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Комунальники Таврійська освітлюють двори багатоповерхівок

Працівники комунального підприємства «Таврійське ЖЕУ» перейшли до відновлення вуличного освітлення у дворах багатоповерхівок. Про це начальник ЖЕУ Олександр Главацький розповів на щоденній нараді заступника міського голови Олександра Павлюка з керівниками комунальних підприємств.

За інформацією Олександра Арсентійовича, сьогодні електромонтер Григорій Гнатенко разом  з водієм автовишки Олександром Синєбоком відпрацьовують двір по вул. Вокзальна, 1-3. Тут вони повинні встановити 6 ліхтарів з енергозберігаючими лампами.

Наступними об’єктами стануть території – від дев’ятиповерхівки Франко, 10 до виїзду на вул. Незалежності, де планується встановити чотири ліхтаря, та навколо будівлі на Гайдара, 9, в якій розташовані дитяча школа мистецтв, музей історії міста і відділ соціального захисту населення.

Одночасно з комунальниками підрядна організація виконує роботу по освітленню вул. Каховської. Там ліхтарі вуличного освітлення переносяться на іншу сторону вулиці і монтуються на опори ЖЕУ.

Через місяць, розраховує Олександр Главацький, можна буде приступити до монтажу вуличного освітлення прилеглих до вагонного депо вулиць – в межах Східна-Південна. За технічними умовами, які наразі проходять експертизу, планується освітлити майже 1 км.

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН