Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні готуються долати наслідки негоди, спричиненої циклоном

Балканський циклон  вирує територією України. Негода завітає і на Херсонщину.
Так, протягом наступних трьох діб  синоптики прогнозують опади у вигляді снігу та дощу з одночасним різким зниженням температури. 

Про те, як буде здійснюватись взаємодія обласних служб, та як дорожники готові зустріти черговий виклик стихії, обговорили на засіданні міжвідомчого оперативного штабу регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Херсонської області.
Очільник Служби автомобільних доріг в області Микола Савченко прозвітував про наявність і готовність дорожньої техніки, залишки протиожеледних матеріалів та повідомив про переведення дорожніх служб в посилений режим чергування з виїздом на місця ймовірного ускладнення руху.
Зокрема, Херсонщина на випадок надзвичайної ситуації готова залучити близько 100 одиниць техніки.
Основні зусилля першочергово будуть зосереджені на дорогах М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ, М-17 Херсон – Джанкой – Феодосія – Керч, М-18 Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта, Р-47 Херсон – Нова Каховка – Генічеськ,
Р-57 Олешки – Гола Пристань – Скадовськ, Т-04-03 Мар’янське – Берислав – /Р-47/,  Т-08-04 Кам’янка Дніпровська – Велика Лепетиха – Каховка, Т-22-07 /Т-04-03/ – Високопілля – Велика Олександрівка – Берислав, Т-22-16 Гола Пристань – Залізний Порт.

Для оперативного реагування на зміну ситуації на дорогах, налагоджена взаємодія між дорожніми підрозділами, рятувальниками та  патрульною поліцією.
Нагадаємо, у Службі автомобільних доріг діє цілодобова лінія диспетчерського пункту: (0552) 36-77-88, (0552) 36-77-66, (0552) 36-67-27.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН