Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні вчергове замінували будівлю: цього разу евакуювали суддів

Сьогодні о 14:20 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував невідомий чоловік та повідомив про замінування Херсонського міського суду. Розповіли про інцидент на сторінці Поліція Херсонської області  у соціальних мережах.

Для перевірки повідомлення на місце виїхали слідчо-оперативна група Херсонського районного управління поліції, кінологи та спеціалісти вибухотехнічної служби обласного главку поліції. Поліцейські евакуювали близько 300 людей, охорону публічного порядку здійснювали 12 правоохоронців.

Вибухотехніки та кінологи обласного главку поліції обстежили будівлю та прилеглу територію. Вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявлено, повідомлення виявилось неправдивим.

Попередня правова кваліфікація події – ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності» (карається позбавленням волі на строк від двох до шести років). Наразі поліція проводить заходи по встановленню особи правопорушника для притягнення його до відповідальності.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН