Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині погіршаться погодні умови: поліція закликає лишатися вдома

За даними Херсонського обласного центру з гідрометеорології завтра, 12 лютого, починаючи з ночі на території області очікується погіршення погодних умов – дощ, мокрий сніг, різке зниження температури. Внаслідок цього на дорогах можливе утворення ожеледиці. В зв’язку з цим Головне управління Національної поліції Херсонщини закликає учасників дорожнього руху бути уважними та обережними і неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

Шановні пішоходи, перш ніж вийти на проїжджу частину упевніться, що до транспортних засобів достатня відстань для безпечного переходу дороги. Пам’ятайте, що при гальмуванні на слизькій дорозі складно передбачити, коли транспортний засіб зупиниться.

Шановні водії, дотримуйтесь безпечної дистанції та інтервалу, намагайтесь уникати різких маневрів та гальмувань, заздалегідь знижуйте швидкість, особливо при під’їзді до перехресть та пішохідних переходів, користуйтесь пасками безпеки, по можливості утримайтесь від поїздок.

В разі виникнення в дорозі складної ситуації та потреби допомоги терміново телефонуйте “102”. Дзвінки з усіх мобільних операторів надходять в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини та передаються до підрозділу поліції, на території обслуговування якого ви перебуваєте. Поліція Херсонщини завжди готова прийти на допомогу.

Відділ комунікацій поліції 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН