Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонському виші планують відновити 50 аудиторій

Про це розповів ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський.

У зв’язку з підготовкою до акредитації вирішили проводити комплексні перевірки на кожному факультеті. Цікавлять відвідування студентів, відповідність навантаження, а звідси – й нарахування заробітної плати викладачів, наукова діяльність, участь у житті університету. Розпочнемо з новоствореного факультету бізнесу і права. Впевнений, це дасть можливість реально оцінити ситуацію на кожному факультеті та визначити траєкторію розвитку.

Є амбітні плани й щодо медичного факультету. Адже Херсонщині вкрай необхідні медичні працівники. Попереду на молодь чекає «Крок». І наразі наша мета – достойно пройти це випробування та продемонструвати якісний рівень знань.

На попередніх зібраннях неодноразово наголошував на вдосконаленні інфраструктури Херсонського державного університету з урахуванням вимог сучасності. І маємо вже перші результати – на факультеті української й іноземної філології та журналістики відкриваємо комунікаційну аудиторію, яка зроблена відповідно до стандартів для організації змішаного навчання. Поступово рухаємося до своєї мети – восени мають бути відремонтовані та обладнанні біля 50 таких аудиторій. І ми це безперечно зробимо!

Радію, що запрацював Офіс іншомовної освіти. Вже набрані перші групи студентів.

Так, попереду на всіх нас чекає велика ґрунтовна робота. Та переконаний, що така стратегія розвитку Херсонського державного університету надасть можливість утримувати наш заклад вищої освіти серед лідерів на півдні України!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН