Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський державний університет надає волонтерську допомогу

20 квітня у всьому світі відзначається День вдячності волонтерам. З перших днів війни у Херсонському державному університеті працює Волонтерський центр, який протягом цього часу надає гуманітарну допомогу тим, хто цього потребує.

Сьогодні спільнота Херсонського державного університету, як і вся Україна, перетворилась на велику волонтерську родину. Всі – від студента першокурсника до ректора – об’єднується заради допомоги та підтримки ближніх.

Наші волонтери щоденно докладають величезних зусиль для того, аби забезпечити тих, хто потребує допомоги, усім необхідним. Здійснюється підвіз та закупівля продуктів, медикаментів, продовольчих товарів тощо.

У ці дні Херсонський державний університет також відчуває підтримку колег з інших українських ЗВО та європейських партнерів. Вони надають як гуманітарну допомогу, так і фінансову.

Сьогодні спільнота Херсонського державного університету висловлює вдячність всім тим, хто за покликом серця допомагає іншим, не вимагаючи нічого натомість. Всім українським та закордонним волонтерам, які незважаючи на ризики, емоційну та фізичну втому, продовжують свою роботу.

Доки наші захисники дають гідну відсіч ворогу і боронять наші міста від загарбників, волонтери стають на захист іншого фронту!

Пресцентр

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН