Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В одній з ОТГ Херсонщини не могли провести сесію через поведінку депутатів, які її зривали

Цього тижня депутати Бехтерської сільської ради так і не змогли відкрити сьому сесію VІІІ скликання Бехтерської ОТГ. Через поведінку деяких депутатів сільської ради, сесія так і не почала засідання. Натомість  депутати Бехтерської сільської ради мали розглянути низку важливих для громади рішень: зокрема, про прийняття на баланс ОТГ сільських медичних закладів (ФАПів) сіл Круглоозерка, Чорноморське, Збурівка, Новофедорівка, які приєдналися до ОТГ. Втім, емоційно-бурхливий початок не сприяв відкриттю сесії, і депутатам не вистачило голосів, щоб розпочати роботу.

Чим це загрожує громаді. По-перше, така позиція депутатського корпусу сільської ради ставить під загрозу надання медичних послуг жителям громади у вищезазначених ФАП. По-друге, медичний персонал установ, який сьогодні зарахований до КНП Бехтерського ЦПМСД, може залишитися без авансу у лютому, а адміністративні будівлі можуть залишитися без електроенергії.

Також серед рішень сесії, які сьогодні не було прийнято, – питання виплати заробітної плати установам Чорноморської сільської ради, в якій станом на 1.01.2021 року склалася кредиторська заборгованість.

Сільський голова Михайло Бурак сподівається, що найближчим часом сільська рада візьметься за розум і прийме важливі для громади господарські рішення.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН