Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславі готуються до чергової сесії міської ради

Про це розповіли на сайті міської ради. Видано розпорядження   голови міської ради від 27.01.2021р. “Про скликання     7 сесії міської ради VIIІ скликання”, яка відбудеться  10 лютого 13.00 , малий зал Бериславської міської ради

  1. На розгляд     7 сесії Бериславської міської ради VIII скликання винести наступні питання:

2.1.  Про виконання бюджету Бериславської міської ради за 2020 рік

2.2. Про виконання бюджету  Зміївської сільської   ради за 2020 рік

2.3. Про виконання бюджету   Новобериславської сільської  ради за 2020 рік.

2.4. Про виконання бюджету Шляхівської  сільської  об’єднаної  територіальної громади за 2020 рік.

2.5.Про внесення змін до рішення 4 сесії  міської ради  VIII    скликання   від             24 грудня 2020 року № 73 « Про бюджет Бериславської міської  територіальної громади на 2021 рік».

2.6.Про затвердження акта приймання – передачі майна, прав та обов’язків юридичних осіб ( закладів охорони здоров’я)  із  спільної власності територіальних громад Бериславського району до комунальної власності Бериславської міської  територіальної громади в особі Бериславської міської ради.

2.7.Про безоплатну передачу з балансу    КП «Бериславська ЖЕК-1»                            в оперативне управління комунальному закладу Бериславської міської ради «Територіальний  центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) об’єкт нерухомого майна – нежитлову будівлю.

2.8. Про клопотання та безоплатне прийняття майна, прав та обов’язків   юридичних осіб із спільної власності територіальних громад Бериславського району до комунальної власності Бериславської міської об’єднаної територіальної громади                в особі Бериславської міської ради.

2.9. Про припинення юридичної особи шляхом ліквідації та передачу майна.

2.10. Про  надання дозволів на розроблення документації із землеустрою громадянам.

2.11. Про передачу у власність та користування земельних ділянок громадянам

2.12. Про передачу у власність  земельних ділянок громадянам на території Зміївського старостату Бериславської міської територіальної громади.

2.13. Про передачу у власність  земельних ділянок громадянам на території Шляхівського старостату Бериславської міської територіальної громади.

2.14. Про розробку технічної документації щодо відведення земельної ділянки у власність в розмірі земельної частки (паю).

2.15. Про розроблення Технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності.

2.16 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачі їх в оренду ТОВ «ЮТС-АГРОПРОДУКТ».

2.17. Про розпорядження міського голови видані в міжсесійний період.

2.18.Різне.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН