Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні з’явиться представництво ком’юніті Wtech: відоме ім’я кураторки

Про це розповіла у соціальних мережах Ірина Ніколаєва.

Мене призначено куратором Wtech в регіоні, що стане новим етапом розвитку в IT. Але давайте по черзі:

Wtech – це ком’юніті для жінок🙌 в технологічному бізнесі: CEO, фаундерів, топ-менеджерів стартапів, компаній, бізнесів, пов’язаних з IT-сектором. Тих, кому цікаво рухатися вперед, розвивати себе. Головна мета – допомогти жінкам відчувати себе впевненіше в бізнесі та розвивати його, розв’язувати проблеми, з якими вони стикаються🤝

Для мене посада куратора Wtech – визнання на міжнародному рівні☺️.
Як co-founder IT-компанії «Hyper Soft» працюю в діджитал вже 8 років. Разом з командою діджиталізуємо бізнеси різних напрямків, розмірів та галузей в Україні та Європі. Місією компанії бачу розробку рішень, здатних вирішити зокрема й актуальні соціокультурні проблеми.

Крім того, Wtech – це логічне продовження моєї громадської діяльності в напрямку миротворення та допомоги жінкам. Наразі суспільство має зрівняти співвідношення кількості жінок і чоловіків у всіх сферах життя. Прагнемо, щоб більше жінок домагалися керівних посад, рівної оплати праці та боремося зі стереотипами. Адже підтримка гендерної рівності – не тільки соціально-культурне питання, а й шлях підвищення рівня світової економіки.

Разом з однодумцями я планую розвивати IT в Україні, зокрема Херсоні та області. Вже маю намітки й напрацювання з різними діджитал-організаціями! Тож чекаємо на закінчення карантину і let’s begin.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН