Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні ініціювали підвищення виплат тренерам спортивних закладів

Про це розповів депутат Херсонської міської ради Іван Глухов.

До мене, як до депутата Херсонської міської ради звернулися директори херсонських дитячо-юнацьких спортивних шкіл (ДЮСШ), які фінансуються з міського бюджету. В своєму зверненні вони просять підтримки у вирішенні питання щодо підвищення посадових окладів працівників ДЮСШ, яке передбачено постановою Кабінету Міністрів України від 14 серпня 2019 року №755 «Деякі питання оплати праці працівників дитячо-юнацьких спортивних шкіл».

Для підвищення престижності праці працівників ДЮСШ цією постановою встановлені додаткові коефіцієнти підвищення посадових окладів тренерів-викладачів, директорів та інструкторів-методистів, які набули чинності ще з 1 січня 2020 року. Але у м. Херсон додаткові коефіцієнти підвищення згідно з цією постановою не були реалізовані!!!
На бюджетній комісії ще 22 грудня 2020 року мною було направлено звернення, яке одностайно підтримали колеги. Але в бюджеті на 2021 рік виконання постанови знов не передбачили. Тож на сесії міської ради від 26.01.2021 був змушений нагадати про цю проблему депутатам та міському голові Ігорю Колихаєву з пропозицією створення робочої групи з цього питання. Наразі отримана відповідь від Управління молоді та спорту, згідно з якою дане питання розглядається профільною комісією та буде на контролі в управління молоді та спорту.
Я, як декан факультету фізичного виховання та спорту Херсонського державного університету та в минулому тренер-викладач ДЮСШ з більш ніж п’ятнадцятирічним стажем розумію проблеми цієї сфери діяльності. Якщо місто не буде розвивати спортивну галузь та підтримувати людей, які віддані своїй праці з дітьми, то йому доведеться розвивати та підтримувати виправні колонії!

Тому фракція «Європейської солідарності» буде робити все, щоб довести цю справу до кінця, адже постанова Кабінету Міністрів України повинна виконуватись, а тренери-викладачі повинні отримати те, що по праву їм належить!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН