Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні не затвердили фінансовий план одного з комунальних підприємств та планують його ліквідувати

У дописі депутата Херсонської міської ради Андрія Ткаченка йдеться про  комунальне підприємство “Господарська організація “Бюро естетики міського середовища та зовнішньої реклами”.

На одного рАба три прораба. Саме так виглядає штатний розпис комунального підприємства “Господарська організація “Бюро естетики міського середовища та зовнішньої реклами”. Директор, головний бухгалтер, начальник відділу, технік. Круто?

Міська рада передала цьому комунальному підприємству носії для розміщення зовнішньої реклами (борди, сіті-лайти, інше), виділила приміщення під офіс і сказала: “Працюйте! Заробляйте гроші для бюджету.”

І ось директор КП приніс на засідання бюджетної комісії фінансовий план на 2021-й рік, згідно якого підприємство планує отримати прибуток у розмірі 6500 грн та перерахувати в кінці року до міського бюджету 3250 (!!!) грн.

Бюджетна комісія не підтримала фінансовий план КП та за моєю пропозицією та пропозицією Ольги Спіавакіної прийняла рішення звернутися до міського голови вирішити питання доцільності існування цього КП та його ліквідації з передачею його функцій виконавчим органам.

До відома. Зараз це підприємство очолює Євген Матковський, колишній депутат міськради від партії Свобода, на якого поліція складала адміністративний протокол за справляння потреби на центральній набережній міста.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН