Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині відзначили 100-річний ювілей газети

Століття минає сьогодні з дня виходу першого номера генічеської газети «Приазовська правда». Щиро вітаємо колектив редакції, очолюваний Світланою Рудніковою, читацький загал і актив газети, всіх мешканців району зі славним ювілеєм шанованого видання, на матеріалах якого зростали, вчилися жити, творити, працювати і любити декілька поколінь земляків.

Від далекого 1921-го і до сьогодні часопис разом зі своїми читачами пройшов великий і тернистий шлях, пережив чимало новацій. Та незмінне одне: газета залишається справжнім літописцем історії району, близькою читачеві, їй довіряють, її читають.

Зараз видання переживає складні часи. Тож бажаємо колективу редакції, щоб ніякі перешкоди та проблеми не стали на заваді виходу у світ «Приазовської правди» – газети зі славною столітньою історією. Переконані: вона й надалі приходитиме у домівки мешканців району.

Через «Приазовську правду» пройшло не одне покоління журналістів. Згадуємо їх вдячним словом, а також дякуємо тим, хто нині не втрачає творчі надбання своїх старших колег.

Колективу редакції – творчого натхнення і всіляких гараздів, зростання читацької аудиторії і тиражу, а читачам – вірності своїй газеті.

Вітаємо генічеських журналістів з почесними відзнаками: колектив редакції нагороджено Грамотою секретаріату Національної спілки журналістів України, а редактора Світлану Руднікову – Грамотою обласної організації НСЖУ.

Правління Херсонської обласноїорганізації НСЖУ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН