Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Попри негоду в Одесі продовжує працювати громадський транспорт

Про наслідки негоди для працівників сфери громадського транспорту розповів очільник міста Геннадій Труханов.

Протягом останніх двох діб Одесу замітає снігом. Ситуація також ускладнюється сильним вітром і перепадами температури, що викликає налипання мокрого снігу, під вагою якого ламаються дерева, рветься контактна та електромережа, виходить з ладу електротранспорт.

Поспілкувався з співробітниками трамвайного депо №1. Величезна кількість техніки і співробітників КП «Одесміськелектротранс» сьогодні ночували на вулиці, до п’ятої ранку трамваї заводили в депо. Частина вагонів потребує додаткового обслуговування. Тільки в цьому депо в ремонті знаходиться 16 вагонів. Одним з них є новий трамвай «Одіссей». Під вагою сніжної шапки сталася розгерметизація силіконового ущільнювача, і опади потрапили в салон.

Проте, місто має забезпечити вихід техніки на лінію, доставку одеситів до місця роботи. Для ремонту трамваїв і очищення контактної мережі від криги викликали людей з вихідного дня.

Хочу подякувати всім співробітникам комунальних підприємств, які вже другу добу без відпочинку працюють у складних погодних умовах, задіяні в ліквідації наслідків негоди. Також окремі слова подяки військовослужбовцям, курсантам і співробітникам ДСНС, які прийшли на допомогу місту.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН