Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Платники Горностаївщини сплатили 32 тисячі гривень за легальну торгівлю підакцизними товарами

Завдяки легалізації продажу алкогольної та тютюнової продукції у Горностаївському районі до місцевого бюджету за січень – грудень 2020 року надійшло 32,2 тис. грн плати за ліцензії на право роздрібної торгівлі підакцизними товарами.

Це кошти, які місцевий бюджет отримав завдяки відповідальним представникам підприємництва району, котрі реалізують алкогольні напої і тютюнові вироби легально. Саме такий продаж підакцизної продукції передбачає обов’язкове відображення у фіскальному чеку суми роздрібного акцизу, фактичним платником якого є споживач.

«Якщо одні працюють за правилами і сумлінно сплачують належні податки до бюджету, а інші перебувають «у тіні», здійснюючи свою діяльність у сфері обігу підакцизних товарів, – такого не можна допускати. Всі мають працювати легально і платити у повному обсязі податки до бюджету. За принципом рівності та конкуренції мають працювати всі підприємці району», – зазначає начальник Горностаївської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та
м. Севастополі Олександр Ковальов.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН