Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині майже 135 тисяч платників отримали податковий «бонус» від держави

На 01.01.2021 на Херсонщині 133792 фізичні особи-підприємці, громадяни та 1068 юридичних осіб – платників податків отримали від держави податковий «бонус» – списання податкового боргу за усіма податками і зборами. Головна умова для такого списання: сума податкового боргу на 01.11.2020 не повинна перевищувати 3 060 гривень із врахуванням штрафних санкцій і пені. Інформацію повідомили спеціалісти управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.
Загальна сума списаних незначних сум податкового боргу складає 46,3 млн гривень. Із них: фізичним особам підприємцям та громадянам списано 45,5 млн гривень, юридичним особам – 0,8 млн гривень податкових боргів.
На думку в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігоря Клима, податкова служба області активно підтримує урядові заходи щодо соціальної підтримки платників податків на період карантинних обмежень та будує свою роботу з податковими боржниками в інтересах держави, на засадах партнерства заради добробуту кожного і розвитку підприємницького середовища на Херсонщині.

Пресслужба

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН