Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський водоканал провів конкурс дитячих малюнків

Карантинні обмеження, пов’язані з пандемією Covid-19, внесли корективи у форму проведення традиційного різдвяного конкурсу дитячої творчості, який щорічно проходить у Водоканалі. Про це розповіли на офіційному сайті.

Незважаючи на цьогорічне скасування різдвяної зустрічі під новорічною ялинкою, юні митці  з бажанням та натхненням відгукнулись на пропозицію прийняти участь у конкурсі  «Вода – джерело життя» у режимі on-line.

Цього року, як і завжди, на конкурс надійшло багато світлих, яскравих, життєрадісних робіт.  За оголошеними темами 2021 року:  «Вода – безцінний дар природи», «Ми у світі води», «Водоканал моїми очима» – діти  підготували оригінальні малюнки та саморобки, які виявили дитячий погляд на існуючий світ, показали важливість води для підтримання всього живого у світі та свідчать про те, що дітей хвилює майбутнє нашої планети, проблема чистої води та бережливе ставлення до неї.

У конкурсі, як завжди, перемогла дружба, а подарунки всім юним митцям передадуть їх батьки, працівники Водоканалу.

Вітаємо всіх учасників та бажаємо подальших успіхів, нових ідей та наполегливості у досягненні нашої спільної мети – збереження найціннішого природного ресурсу – Води.

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН