Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Після дороговартісного ремонту в порт Скадовська повертається буксир

Буксир «Доковець» повертається в порт Скадовськ після ремонту. Адміністрація морських портів України повідомила, що буксир «Доковець» повертається до роботи в порт Скадовськ.

Після виконання ремонту на підтвердження класу судна згідно з вимогами Регістру судноплавства України, в порт Скадовськ повернувся морський буксир «Доковець». Ремонт був виконаний на суму 2,6 мільйона гривень. Зокрема, відремонтували корпусні частини, механічну, електричну, радіонавігаційну частини, провели інші роботи згідно з ремонтною відомістю.

МБ «Доковець» – єдиний працюючий буксир, який може обслуговувати судна в акваторії Скадовського морського порту і задіяний в аварійно-рятувальному чергуванні в зоні відповідальності Адміністрації Скадовського морського порту. Повернення буксира саме в цей час важливо ще й тому, що буксир, при необхідності, виконує роботи по забезпеченню льодової кампанії в акваторії порту і на причалах. «Доковець» – морський буксир у власності АМПУ. Побудований в 1972 році. Порт приписки – Херсон.

USM

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН