Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Стало відомо, у якому населеному пункті Херсонщини не підвищуватимуть тарифи на перевезення

У Новокаховській ОТГ Херсонщини планів щодо підвищення тарифів на міські та приміські пасажирські перевезення поки немає.

Про це редакції Online НК повідомила начальник відділу галузей промисловості міськвиконкому Тетяна Мандебура.
Також вона розповіла про особливості організації пасажирських перевезень у Новокаховській ОТГ, що виникли з моменту остаточного формування територіальних громад.
“У зв’язку з формуванням Таврійської міської ОТГ ніяких змін в організації перевезень на міських маршрутах, що з’єднують Нову Каховку та Таврійськ ми ініціювати не будемо” – запевнила Тетяна Володимирівна.
Щодо перевезень за маршрутами, що поєднують Нову Каховку та селища Веселе і Козацьке, то тут є нюанси.
Маршрут на Веселе обслуговує ПП “Євгенія”. Термін дії маршруту закінчився. Але законодавча невпорядкованість не дає змоги провести новий тендер. Аналогічна ситуація на маршруті з Козацького, яке обслуговує ТОВ “Каховське АТП-16506”. Хоча тут термін дії маршруту ще не сплив.
Тож до вирішення законодавчої “колізії” маршрути будуть обслуговувати старі перевізники. А ось по цінам їх послуг міська влада з ними буде розмовляти…
Щодо вартості проїзду на різних маршрутах, то вони в певній мірі залежать від “апетитів” перевізників. Наприклад, маршрут Нова Каховка – Маслівка обслуговує КП “Автоцентр”, вартість проїзду при відстані 27 км – 17 грн. Маршрут Нова Каховка – Каховка, обслуговує ТОВ ” Каховське АТП-16506″, 17 км – 25 грн. (з 17 січня).

Тобто у каховчан, в порівнянні з новокаховським КП “Автоцентр”, вартість 1 км проїзду на 40% дорожче.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН