Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Школярі з Херсонщини стали переможцями Всеукраїнського конкурсу проєктних ініціатив

Однією з кращих у Всеукраїнському конкурсі проєктних ініціатив «Волонтерство: від усвідомлення до дії» стала ініціатива «Впровадження роздільного збору сміття». Розробили її учні та вчителі Томинобалківського закладу повної загальної середньої освіти Білозерської селищної ради.

Конкурс відбувся восени минулого року і був присвячений Міжнародному дню волонтера та Дню благодійництва. Його організатори – Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення разом з Українською молодіжною правничою асамблеєю, Благодійним фондом «Об’єднання світових культур», Департаментом (молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Варто зазначити, що основною метою конкурсу є всебічна підтримка волонтерського руху України, визнання досягнень українського волонтерства, сприяння реалізації волонтерських ініціатив.

На конкурс було подано 217 проєктних ініціатив з різних регіонів України. Найбільша кількість проєктів надійшла з м. Київ, Київської, Житомирської, Полтавської, Херсонської, Харківської, Кіровоградської, Дніпровської області. Лідерами за номінаціями стали: учнівські, студентські та екологічні ініціативи.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН