Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для лікарні у Новій Каховці прибали автомобіль та нове обладнання

Центр первинної медико-санітарної допомоги Нової Каховки поліпшує умови праці медперсоналу.

КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги міста Нова Каховка” в умовах епідемічної ситуації впевнено продовжує впроваджувати медреформу, яка істотно змінила принципи фінансування первинної ланки надання медичної допомоги.

Як повідомила генеральний директор КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги міста Нова Каховка” Олена Ходорковська, після підписання офіційних договорів з Національною службою здоров’я України (НСЗУ) виділені кошти стали більш ефективно використовуватися. З’явилась можливість їх направляти не тільки на заробітну плату, а й на зміцнення матеріально-технічної бази закладу та покращувати умови праці медперсоналу.

Раніше в ЗМІ повідомлялось про проведені в Центрі ремонти в значній частині спеціалізованих кабінетів, закупку нових меблів та обладнання для лабораторії, придбання та установку нових сенсорних антивірусних кіосків. Все це в кінцевому результаті дає можливість розширити спектр послуг та поліпшує умови прийому пацієнтів.

Окрім цього керівництво медичного закладу подбало про умови праці в зимовий період. Для усього персоналу придбали спеціальний одяг, взуття та утеплені жилети. Тепер кожен, від лікаря до санітарки, має свою медичну форму пристосовану до зимових умов.

А ще на вході до КНП «ЦПМСД», для збереження здоров’я працівників, які зустрічають та забезпечують епідемічну безпеку пацієнтів, придбано та встановлено відсікач холодного повітря.

Також придбано черговий новий автомобіль для покращення надання своєчасної якісної допомоги мешканцям Новокаховської територіальної громади.

Online НК

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН