Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Онлайн-конкурс на найкращу різдвяно-новорічну пісню проводять на Херсонщині

#заколядуйте_на_добро

Ми дуже любимо різдвяні свята. Це щасливі дні, коли родина збирається разом, а ще це весела пора колядок, щедрівок та посівання! Ми віримо, що в кожну хату має прийти колядник і всі його побажання обов’язково збудуться!

У нас завжди раді колядникам! Але в цьому році мабуть традиції доведеться трохи змінити, щоб убезпечитися від коронавіруса. Та ми вже придумали як це зробити не менш весело!

Запрошуємо заколядувати нам віртуально 🙂 і взяти участь в онлайн-конкурсі на найкращу та креативну різдвяно-новорічну пісню!
Умови конкурсу дуже прості – зніміть на відео вашу колядку-щедрівку-посівалку (у святковій атмосфері в народних традиціях) і надішліть нам його у вайбері на номер 095 087 48 60. Всі отримані відео ми розмістимо на сторінці громадської організації “Білозерський центр регіонального розвитку” та порталу Білозерка.Інфо у фейсбуці.

Всім колядникам обіцяємо заохочувальні подарунки, а автор відео, яке набере найбільше лайків наших читачів, отримає грошовий приз!
Ваші відео чекаємо до 20 січня, а переможця визначимо 25 січня.

Організатори конкурсу – #креативний_простір для молоді при ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” та портал Білозерка.Інфо.
Бажаємо всім веселої коляди та смачної куті!

Білозерка Інфо

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН