Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Переможців конкурсу “Мій край, моя громада” відзначили грошовими призами

Переможці конкурсу “Мій рідний край, моя громада” отримали цінні грошові подарунки за призові місця.

27 грудня в приміщенні Станіславської сільської ради відбулося нагородженя переможців конкурсу “Мій рідний край, моя громада”. Як повідомляє Станіславська ОТГ на своїй сторінці в Фейсбук, конкурс був започаткований в минулому році відділом освіти, молоді та спорту Станіславської сільської ради за підтримки сільського голови.

Все починалося з творів-роздумів про те, якою діти бачать свою громаду в майбутньому. В цьому році конкурс набув більших масштабів,охопивши юних поетів та художників. Дуже приємно, що є люди, які розуміють,наскільки важливою є підтримка та розвиток підростаючого покоління.

Спонсорами нагородження були сільський голова Желуденко В.В., який замовив для дітей магніти з надписом на пам’ять, світловідбиваючі браслети, провів екскурсію кабінетами, розповів про роботу ради та пригостив солодощами, та представник ГО” Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО в Херсонській області” Ісаєнко Дмитро Миколайович разом з директором Правової групи “Радник” Логашевою Катериною Олегівною, які подарували грошові призи за І місце-1000грн.,ІІ місце-500грн. та ІІІ місце- 300грн.

Білозерка Інфо

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН