Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Станіславській ОТГ розробили три проекти для місцевого економічного розвитку

16-17 жовтня в Одесі  пройшов семінар з місцевого економічного розвитку “Від Стратегії до Дій” для громад третьої когорти DOBRE.

Під час семінарів представники громад Херсонщини та Миколаївщини представляли свої проекти, напрацювання.   Експерти та  консультанти допомагали громадам  своїми зауваженнями та коментарями для покращення проектів.  Наступний крок – громади планують реалізовувати напрацьоване.

“Ми – молода  громада, яка тільки почала свій шлях. Головне наше завдання – це реальні зміни на краще у житті кожної людини що мешкає у громаді, а відповідно і громади в цілому,  щоб кожному із нас було добре жити, працювати та відпочивати, – зазначається на сайті Станіславської ОТГ. – В нас є  велике бажання змінити життя кожного мешканця на краще, навчитися працювати для благоустрою та розвитку нашої громади. тому на засіданнях робочої групи з місцевого економічного розвитку (до складу якої ввійшли представники громади, молоді, культури,  бізнесу, депутати) було обрано головну ціль  “Підвищення економічного та туристичного потенціалу громади”. Для досягнення цілі ми розробили 3 проекти:

створення пішохідно-велосипедних маршрутів і зон з покращеною інфраструктурою з елементами туристичної навігації в селах Станіслав і Широка Балка.

створення мобільного торгово-розважального комплексу Станіславської ОТГ

створення Центру підтримки бізнесу та туризму Станіславської ОТГ (коворкінгу)

Білозерка Інфо

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН