Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховський міський голова побажав радісних подій у новому році (відео)

Привітання міського голови Володимира Коваленка з Новим роком і Різдвом Христовим

Дорогі друзі! Шановна Новокаховська громадо!
Від щирого серця вітаю з найчарівнішими святами – з Новим роком і Різдвом Христовим!
Рік, що минає, був нелегким економічно та соціально напруженим як для всієї країни, так і для кожного з нас зокрема. Так уже традиційно склалося, що у ці дні ми підбиваємо підсумки року минулого, аналізуємо наші перемоги та досягнення. Ми спільно працювали над вирішенням найгостріших і найактуальніших питань, долали життєві перешкоди, примножували й покращували своєю працею, сумлінням і розумом наше життя, розбудовували населені пункти нашої територіальної громади. 2020 рік був для Новокаховської громади роком випробування на міцність, роком пошуку ідей та реалізації проектів, роком побудови насміливіших планів щодо розвитку громади у майбутньому. Саме спільна робота на благо громади єднає та зближує людей незалежно від їх поглядів і переконань, надихає на нові звершення та добрі справи.
Тож нехай усі проблеми й негаразди залишаться у старому році, а 2021 рік, який вже на порозі, хай буде щедрим на добрі, радісні події!
Бажаю кожному жителю нашої громади міцного здоров’я, достатку та благополуччя. Нехай Новий 2021 рік буде сповнений яскравими фарбами, приємними враженнями і радісними подіями. Нехай чарівні новорічні дзвони щастя ллються у всі домівки, а тепло різдвяної свічки наповнить серця світлими почуттями.
З Новим роком та Різдвом Христовим!

Міський голова Володимир Коваленко

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН