Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

З херсонського університету випустили майже 700 магістрів

Про це розповіли на сторінці Херсонської обласної ради. Напередодні Нового року Херсонський державний університет відпускає 680 випускників-магістрів у вільне плавання.

На урочисте вручення дипломів студентам педагогічного факультету (раніше – факультет початкової та дошкільної освіти) завітав голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко на запрошення ректора ХДУ Олександра Співаковського.
«Голова Херсонської обласної ради як головний стейкхолдер хоче бути впевненим у тому, що ми забезпечили відповідну освітню якість. І це так. Диплом ХДУ не купується, а добивається важкою працею, – зазначив Олександр Співаковський та побажав випускникам завжди мати мрії, амбіції і можливість їх реалізувати, – бо в балансі між тим, що я хочу, і тим, що я можу, є якраз щастя людини».
Зі своєї сторони, Олександр Самойленко щиро подякував за запрошення та надану можливість розділити цей щасливий момент.
«Ви є представниками однієї з найважливіших професій, які дає Херсонський державний університет. Адже ви першими зустрінете дітей на шляху до здобуття ними знань. І від вашого відношення, від вашої педагогіки та знань, які ви передасте малечі, залежить їхнє майбутнє, – наголосив Олександр Степанович та звернув увагу студентів на процесі децентралізації влади, відповідно до якої освітні заклади передаються громадам. – Тому підхід кожної школи до навчального процесу визначатимете і формуватимете ви самі. Це велика відповідальність і одночасно почесна місія. Бажаю, щоб все у вас вдалося!».

На завершення голова Херсонської обласної ради разом з ректором ХДУ вручили магістрам-відмінникам дипломи з відзнакою.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН