Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одна з територіальних громад Херсонщини отримала у комунальну власність землю

Великокопанівська об’єднана територіальна громада отримала землю у комунальну власність. Про це повідомили на офіційній сторінці громади.

Трішки роз’яснення щодо переданих земель із державної форми власності у комунальну власність нашої територіальної громади.
У 2018 році Великокопанівській сільській раді Головним управлінням Держгеокадастру у Херсонській області передано – 6472,9919 га земель сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність.
Це ті ділянки, які спочатку Цюрупинська райдержадміністрація, а потім Головне управління Держгеокадастру у Херсонській області раніше вже передали сільськогосподарським підприємствам («ім..Фрунзе» та «Радужне»), сільськогосподарським фермерським господарствам у довгострокову оренду!
Тому ці землі тільки на папері вважатимуться комунальною власністю громади, а реально розпоряджатися нею громада не зможе. До того часу, поки не закінчаться укладені договори оренди.

Відповідно до наказу Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області за № 17 від 30.11.2020 року «Про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність» Великокопанівська сільська рада отримала 47,8727 га землі, що знаходяться в адміністративних межах Великокопанівської сільської об’єднаної територіальної громади Олешківського району Херсонської області.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН