Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Великокопанівська сільська рада стала партнером Міністерства молоді та спорту України

Великокопанівська сільська рада стала партнером Міністерства молоді та спорту України й Ради Європи в рамках проєкту «Молодь за демократію в Україні» у межах Плану дій Ради Європи для України 2018-2021 роки. Про це повідомляють у соціальних мережах.

08 жовтня 2020 року відбулося офіційне відкриття проєкту, в якому взяла участь сільський голова Валентина Костенко.

«Я щиро радію, що наша громада потрапила в десятку ОТГ України, які стали переможницями проєкту «Молодь за демократію в Україні». На території нашої громади проживає 7374 осіб, з них – 29 % це молоді люди. Від проєкту ми очікуємо отримати знання, які допоможуть впровадити стратегії та програми, які посилять участь молоді громади та її громадську активність. Я впевнена, що громада процвітатиме тоді, коли життя в ній для молоді буде привабливим.», – про свої очікування від проєкту під час онлайн спілкування розповіла пані Валентина.

У серпні 2020 року Великокопанівська сільська рада подала заявку на участь у Програмі «Молодь за демократію в Україні». На початку жовтня ми отримали підтвердження про партнерство з Міністерством молоді та спорту України й Радою Європи. Програма реалізовуватиметься протягом 2020-2021 року. За цей час партнери передбачили для нашої громади проведення різноманітних навчальних заходів та ознайомчі візити для обміну між молодіжними центрами.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН