Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні пройшов Всеукраїнський фестиваль багатодітних сімей “Родинне Древо”

Популяризація традиційної сім’ї, в якій поважають, люблять і цінують кожного! – мета здорового суспільства, для якої не достатньо повторювати меседж. Це – делікатна тонка робота, що потребує натхненної творчості!

Конкурси для тат і мам, квести, що зміцнюють родини, концерти, які розвивають дітей та дають можливість батькам проявити любов, відкрити у собі талант поєднання батьківської трепетності з умінням бути захисною скелею для своїх діток! Такі заходи вже багато років поспіль підтримує Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”

У святковий День Миколая Чудотворця Херсон зустрічав учасників з різних куточків України на Першому Всеукраїнському фестивалі багатодітних сімей “Родинне Древо”. Наживо і онлайн конкурсанти презентували свої родини у кількох поколіннях. Дехто навіть поринув зафіксованими спогадами у 1800-й рік! 

Історія родини – це гордість і пам’ять. Традиції, що свято бережуть й передають нащадкам батьки. А їх діти сьогодні пишаються і проявляють у віршах та піснях шанобливу вдячність.

Усі учасники отримали вітання від організаторів Фестивалю:

Палацу молоді та студентства,

Центру сім’ї та відповідального батьківства,

Громадської організації “Древо”.

А Юрій Рожков, як постійний партнер родинних заходів, вручив учасникам цінні подарунки, зазначивши: “Популяризація повноцінної родини – це необхідність! Для усіх нас, наших батьків та дітей. Адже, продуктивне суспільство тримається на любові та добрі. І нехай так буде завжди!”

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН