Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонців Дід Мороз може привітати дистанційно

У Херсоні івент-агенції та приватні підприємці відкрили прийом замовлень на святкові привітання від Діда Мороза й Снігуроньки. У Інтернеті таких оголошень десятки. Ціни не «загинають»: послуга за участю двох улюблених новорічних персонажів коштує від трьохсот до восьмисот гривень. Та клієнтів ще й приваблюють прихованими знижками, чого в минулі роки не робили. Наприклад, до загальної ціни можуть одразу включати витрати на таксі та невеличкі подарунки для дітей коштом фірми.

Діда Мороза зі Снігуронькою намагаються адаптувати і під карантинні обмеження. Обіцяють, що вони прийдуть у захисних масках, брати малечу на руки не будуть, а святкові костюми наприкінці дня обов’язково дезінфікуватимуть шляхом кварцювання. Хоча для тих, хто однозначно вважає запрошення Діда Мороза та Снігуроньки до квартири чи офісу «вживу» зайвим ризиком у розпал коронавірусної епідемії, івент-агенції також намагаються підлагодитися. Зокрема, пропонують 2-3-хвилинний відеоролик із поздоровленнями (персональними чи для фірми) вартістю від трьохсот гривень. Як варіант, можуть організувати і дистанційне ведення вечірки, але тут уже платня за окремою домовленістю.

Викладають на сайтах також оголошення стосовно прокату костюмів Діда Мороза і Снігуроньки для тих, хто хоче організувати «аматорське» привітання самотужки. Костюми, знову ж-таки, обіцяють дезінфікувати. Тут діапазон цін також широкий – від трьохсот до двох тисяч гривень. Словом, якщо ви не проти розтринькати трохи грошей, святковий настрій вам і в карантин готові забезпечити!

Сергій ЯНОВСЬКИЙ.      Новий день

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН