Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Фіскали Херсонщини визначили найкращу новорічну листівку

Щойно в Головному управлінні ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відбулося урочисте нагородження фіналістів I етапу конкурсу «Новорічна листівка», ініційованого Всеукраїнською професійною спілкою працівників органів ДФС.

До цьогорічного конкурсу фіскали запросили дітей членів профспілки – учнів позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів. У майстерно виконаних творах конкурсанти по-особливому, індивідуально розкрили своє розуміння відзначення у родинному колі Новорічних і Різдвяних свят, намалювали символи нового року – чарівних свинок та бажані подарунки.

За підсумками засідання журі найкращим обрані листівки під назвою «Найкращий дарунок – здорова дитина та кохання в родині». Тож її автор – Пасічніченко Анастасія стала переможницею відбіркового турніру.

Саме ця робота буде направлена до Центральної Ради Всеукраїнської професійної спілки працівників органів ДФС для участі у фіналі конкурсу. За підсумком проведення Всеукраїнського конкурсу автори кращих робіт будуть нагороджені подарунками та солодощами. 

Тож вітаємо Пасічніченко Анастасію з перемогою у І етапі конкурсу, дякуємо всім конкурсантам, а також їхнім родинам, та бажаємо успіхів і перемоги учасниці наступного етапу змагань.

ДФС у Херсонській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН