Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні заохотили екологічну свідомість школярів

Про це повідомили на офіційній сторінці Громадської платформи “Добро переможе”. “Екологічну свідомість підростаючого покоління треба заохочувати!”, – вважає Юрій Рожков, а тому долучився до нагородження переможців освітнього конкурсу “Думай глобально – дій локально!” Протягом 2020 року діти усіх херсонських навчальних закладів працювали науково і творчо. А сьогодні свої відкриття продемонстрували у вигляді квестової гри. Перше місце посіла екокоманда гімназії №3! Вітаємо!!!

Добре попрацювали і Друзі природи з гімназій №1, НВК №48 та ЗОШ №50, ставши переможцями традиційного тижневого екоконкурсу від учнівського парламенту “Чистий двір – чисте місто”. Юнаки і дівчата порадували жюрі фотороботами “Екомандрівка”. 📸 Також в рамках квесту “Мій внесок в екологію” школярі:
✅висаджували дерева;
✅сортували сміття;
✅прибирали територію;
✅рятували дерева, збираючи макулатуру.
А конкурс “Екоупаковка” навчив найменших учасників виготовляти святкове пакування подарунків без шкідливих для природи матеріалів.

Купа чудових дитячих ідей, прояв любові до своєї землі, міста і країни заряджають натхненням! Тож переможці отримали від Юрія Рожкова, лідера Громадської платформи “Добро переможе” подарунки – накопичувальні флешки та радіосистеми з мікрофонами для подальшої роботи.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН