Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На базі херсонського вишу запланували відкриття медичного центру

Херсонський державний університет продовжує аквтино впроваджувати інновації. З ініціативою про відкриття медичного центру ХДУ «KSU medical» до членів Вченої ради звернулася деканеса медфаку Наталія Шахман.

Так, за інформацією деканеси, основні напрями роботи медцентру – консультативна, консультативно-діагностична, реабілітаційна, психологічна, навчально-методична, науково-практична, корекційна та медична допомога.

Розвиток корекційної складової в рамках нового медичного центру був неодноразово обговорений із деканесою педагогічного факультету Любов’ю Петуховою. «У ході обговорення ми домовилися про співпрацю, яка у подальшому дасть можливість конструктивно розвивати на базі медцентру цей напрям. І це, у свою чергу, надасть значні переваги та збільшить спектр послуг й, відповідно, покращить конкурентноспроможність», – зазначила Наталія Шахман.

Також Наталія Володимирівна відмітила, що всі ініціативи на факультеті проходять за безпосередньої підтримки ректора Олександра Співаковського. «Дуже приємно, що керівництво чує нас і дає можливість рухатися у напрямку розвитку та процвітання. До того ж, незабаром за ініціативи Олександра Співаковського у Центрі з’явиться нове обладнання – МРТ, мамограф, флюорограф. Але це вже наступний крок», – наголосила деканеса.

«Новостворений медичний факультет поступово вдосконалює свою матеріально-технічну базу. І це, у свою чергу, надає можливість студентам здобути якісну освіту та у майбутньому стати затребуваними фахівцями на ринку праці. І особливо це стосується тих спеціальностей, які вкрай необхідні для Херсонщини», – наголосив Олександр Співаковський.

Структура медичного центру передбачає лікувально-профілактичне відділення та відділення реабілітації, відновлення та розвитку.

Члени Вченої ради одноголосно підтримали ініціативу створення медичного центру ХДУ «KSU medical».

 Пресцентр ХДУ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН