Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Адвокатське об’єднання у Херсоні придбало кисневий концентратор для лікарні

Клінічна лікарня ім. А. і О. Тропіних, яка в умовах пандемії працює практично в повному обсязі як ковідний госпіталь, дякує адвокатському об’єднанню «Жованнік та партнери» за придбання кисневого концентратора для лікування кисневозалежних пацієнтів з COVID-19.

Кожна добра справа покращує чиєсь життя. А враховуючи, що кисень сьогодні є вкрай найнеобхідим для стаціонарних пацієнтів з коронавірусною інфекцією, такий подарунок – це чиєсь одужання, а можливо, порятунок.
За словами медичного директора Андрія Фруля, особливістю цього апарату є наявність двох виходів для подачі очищеного кисню, тобто він зможе забезпечувати киснем двох пацієнтів одночасно. Також завдяки великому ЖК-дисплею, на який виводяться важливі показники, можна більш точно контролювати процес лікування.
На сьогоднішній день витрати кисню в лікарні складають до 1500 кг на добу. Більшість пацієнтів, які госпіталізуються, потребують кисневої підтримки.
Станом на ранок 22 грудня, на стаціонарному лікуванні перебуває 221 хворий з COVID-19 та 26 пацієнтів з підозрою.
У вкрай важкому стані – 14 пацієнтів, 158 – тяжкі, 75 – в стані середньої тяжкості. Кисневу підтримку отримує 141 пацієнт, 11 хворих підключено до апаратів штучної вентиляції легенів.
Госпіталізовано за добу з COVID – 3 хворих, з підозрою – 17.
За добу здійснено 130 тестувань методом ПЛР, в тому числі 72 мобільними бригадами, методом ІФА – 36.
Виписано з одужанням зі стаціонару 24 пацієнта, знято з одужанням амбулаторно 38 осіб.
На жаль, 2 пацієнтів не впоралися з хворобою.
Для доброти завжди є привід. Нам лише потрібно його помічати.
Дякуємо всім, хто в цей складний період бере участь, розуміє, підтримує лікарню – морально і матеріально. Разом ми сильніші! Разом ми робимо одну справу, підсумок якої, або винагорода – це одужання наших пацієнтів.

Генеральний директор Л.Т. Ремига

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН