Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні Клуб трійнят відзначив передноворічні свята

Про це розповіла Зоя Бережна у соціальних мережах.

Дорогі жінки Клубу Ініціатива! Дозвольте висловити щиру подяку від нашого Клубу трійнят за можливість доторкнутися до казки в День Святого Миколая! Розуміємо, що без вашої підтримки, фінансової допомоги свято не відбулося б. А воно має величезне значення.

Я, як мама вже майже дорослих трійнят( у травні виповниться по 17), абсолютно впевнена, що наші традиційні зустрічі, організовані Ініціативою, є не просто приводом отримати подарунки, а ще й потужним виховним моментом. Менші позбавляються сором’язливості, вчаться триматися в колективі, старші вчаться людяності, активної життєвої позиції, а ще вони мають можливість побачити себе маленькими, спостерігаючи за молодшими трійнятками, і , можливо, краще зрозуміти своїх батьків.. Гадаю, що кожен із малюків збереже у своєму серці ту іскорку доброти, яку запалила “Ініціатива”, і понесе її далі…

Вам же, дорогі Ініціативки, здоров’я міцного (нині це головне), гарної “погоди” в домі, добробуту, прекрасного настрою і, як мінімум, ТРИкратного збільшення прибутків!!! -це Вдячність від Батьків « Трійняток» всім Друзям , які спішать добром змінювати світ- нашим представницям» Ініціативи», народному колективу» Славутянки», зірковому і творчому колективу»Золотого ключика» в особі керівнички Свинаренко Ірини , які подарували дітям неперевершену програму до Дня Святого Миколая! Будьте завжди під Божою ласкою і нехай добро повертається завжди до Вас!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН