Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський храм взяв участь у благодійному аукціоні для допомоги дітям

Про це повідомив у соціальних мережах херсонський благодійник і підприємець Юрій Рожков.

Сьогодні у Храмі Різдва Пресвятої Богородиці с. Кіндійки було чудове свято! Порадували місцевих малюків солодощами і співами.

Разом з парафіянами молились за здоров’я малечі, палко просили Господа про швидке одужання двох дівчаток з Херсонщини Марійки і Аделіни.

Мене вразила щирість і душевність наших людей! Окрім того, що Храм викупив 2 лоти Благодійного новорічного ярмарку, переказавши на картки мамам Дарья Сахно та Наталья Мотенко по 400 грн., самі прихожани додатково назбирали ще 2000 грн. пожертви для Марійки з Аделіною. Я навіть не очікував! Тож, хоча кіндійці зібралися коштами не за набори, а просто так, від душі, все одно завтра повезу у подарунок громаді 50 пляшок рідкого мила зі свого підприємства. Роздамо у родини благодійників. Як кажуть, віддячу добром за добро!

Підсумую: у нашому благодійному ярмарку ще 8 лотів. Це дезинфікуючі набори з 6 позицій, вартістю 400 грн. (Доставимо по Херсону безкоштовно)

Друзі, зробіть корисний подарунок собі чи рідним, про здоров’я яких піклуєтесь. Запасіться антисептиками для боротьби з підступним ковідом!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН