Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські поліцейські привітали ветеранів служби

Вітання поліції Херсонщини з нагоди Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів системи Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України розмістили у соціальних мережах.

20 грудня – пам’ятний і важливий день для кожного, хто присвятив життя служінню Українському народу. Хто стояв на варті Закону і правопорядку, захищав права громадян та боровся зі злочинністю. Це ваш день і ваше свято шановні пенсіонери та ветерани системи МВС і Національної поліції України.
Від великої родини поліції Херсонської області вітаємо усіх причетних зі святом. Ви – наш золотий фонд і наша історія.
Пандемія внесла свої корективи у всі сфери нашого життя та служби. І це вплинуло на формат святкування. Цього року дистанційно, адже головне для нас – ваше здоров’я, дорогі наставники. Але залишаємося оптимістами, дбаємо одне про одного, робимо свою справу чесно і віримо, що все буде добре. Від імені всього колективу поліції Херсонської області я дякую за все, що ви зробили заради нашого майбутнього.

Шановні пенсіонери та ветерани! Бажаю вам довгих років життя, гарного настрою, душевного комфорту, злагоди в родинах і великого щастя. А найголовніше – міцного здоров’я. Зі святом!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН