Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні привітали адвокатів системи безоплатної правової допомоги

19 грудня в Україні відзначають День адвокатури. Бути адвокатом – це дуже відповідальна, плідна та нелегка праця, яка спрямована на зміцнення законності, забезпечення прав та законних інтересів громадян.

Професійний шлях, який обрали для себе адвокати покладає на них відповідальність перед суспільством. Запорукою успіху є не тільки знання законів, а також вміння їх використовувати та підбирати для різних правових ситуацій, здатність до переконання та імпровізування у судовому засідання.

З нагоди професійного свята директорка Регіонального центру з надання БВПД у Херсонській області Марина Єлисєєва привітала високий професіоналізм адвокатів та вручила подяки Координаційного центру з надання правової допомоги.

Ми дуже цінуємо нашу співпрацю з адвокатами, адже тільки разом ми можемо досягнути успіхів у захисті прав людини та забезпечити рівний доступ до правосуддя.» – говорить Марина Єлисєєва.

Цього року з Регіональним центром з надання БВПД у Херсонській області та місцевими центрами укладено 200 контрактів з адвокатами, які віданні своїй професійній діяльності та завжди готові якісно забезпечити захист конституційних прав громадян.

Більш того, списки адвокатів, бажаючих долучитися до співпраці, постійно доповнюються новими адвокатами.

Фахівці місцевих центрів з надання БВПД систематично організовують та проводять робочі зустрічі з адвокатами, які надають БВПД, з метою аналізу практики, обміну досвідом та обговорення проблемних питань співпраці.

Також, адвокати систематично долучаються до консультування та проведення правопросвітницьких заходів направлених на поглиблення правової обізнаності громадян.

За роки співпраці з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу за контрактом з місцевим центром, налагодилися не тільки робочі, але i дружнi cтocyнки. Запорукою цьому стають позитивні відгуки задоволених клієнтів, котрі після отримання безоплатної вторинної правової допомоги повертаються до місцевого центру щоб висловити свою подяку за отриману допомогу. Ми одна команда та працюємо над спільною метою.» – зазначила заступниця начальника відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Бериславського місцевого центру з надання БВПД Валентина Герасимчук.

 

Команда системи безоплатної вторинної правової допомоги вітає всіх адвокатів з професійним святом, бажає вдалих та гучних справ, натхнення, витримки, успіху!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН