Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Колектив херсонського університету влаштував свято у школі-інтернаті

Про це розповіли на сторінці вишу. 18 грудня професорського-викладацький склад із здобувачами вищої освіти факультету архітектури та будівництва Херсонського державного аграрно-економічного університету долучились до привітань з нагоди Дня Святого Миколая.

Напередодні свята представники студентства на чолі із Тетяною Мацієвич, заступником декана з виховної роботи факультету архітектури та будівництва, завітали до школи-інтернату для глухих дітей (Херсонська спеціальна школа Херсонської обласної ради).
Керівництвом закладу було проведено невеличку екскурсію: було представлено призерів із спортивних змагань закладу та експозицією новорічних подарунків та вітальних листівок, виготовлених власноруч вихованцями.
В свою чергу студентство відзначило важливість подібних заходів та виступило із пропозицією прийняття участі в організації святкових програм закладу після зняття карантинних вимог.

Щиро дякуємо за теплий прийом та небайдужість до долі своїх вихованців із особливими потребами директора Херсонської спеціальної школи Херсонської обласної ради Меренкова Віктора Юрійовича.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН