Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Триває робота над стратегією розвитку туризму в Запорізькій області

16 грудня, в облдержадміністрації відбулося чергове онлайн засідання робочої групи з формування Стратегії розвитку туризму Запорізької області, яке провели заступник голови (стажування) облдержадміністрації Олександр Свистун та директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Владислав Мороко.

Робочою групою вже визначені 4 ключові стратегічні та оперативні цілі до Стратегії розвитку туризму Запорізької області та заходи до них. Поточного тижня будуть напрацьовані візія та місія, наступне засідання заплановано провести через тиждень.

Заступник голови (стажування) облдержадміністрації Олександр Свистун подякував учасникам за плідну роботу.

  • Вже зроблена дійсно велика робота із формування Стратегії розвитку туризму Запорізької області. Наступного тижня ми вже зможемо презентувати Стратегію та виставити її на обговорення. Все, що напрацьовано робочою групою, буде оформлено в єдиний документ Департаментом культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації. Після доопрацювань та доповнень у січні наступного року плануємо винести її на сесію обласної ради, – зазначив Олександр Свистун.

Директор Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Владислав Мороко повідомив, що Стратегія розвитку туризму Запорізької області наповнюється у тісній співпраці з науковцями, представниками туристичного бізнесу та громадськістю.

Зокрема, свої пропозиції під час засідання надали доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Запорізького національного університету Євгеній Бортніков, почесний голова громадської організації «Запорізька обласна туристична асоціація» Людмила Брацило, доцент кафедри економіки, підприємництва та фінансів Бердянського державного педагогічного університету Яна Глазова, професор кафедри туристичного, готельного та ресторанного бізнесу Національного університету «Запорізька політехніка» Тетяна Шелеметьєва.

Довідково.

Всі зацікавлені можуть направляти свої пропозиції до Стратегії на e-mail   rez_ouk@ukr.net

Запорізька ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН