Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Комунальні підприємства Одеси укладають договори на прибирання територій ялинкових базарів

Комунальні підприємства Одеси розпочали планову роботу з укладання договорів на прибирання територій ялинкових базарів, які вже розгортаються в усіх районах міста.

Як повідомив віцемер Дмитро Жеман, у місті буде розгорнуто не менше 145 точок з реалізації ялинок та укладені договори на прибирання цих територій.

«Це робиться з метою недопущення ситуації, яка склалася торік, коли 1 січня місто виявилося завалене ялинками. Тепер же ми будемо стежити за належним станом територій ялинкових базарів, проводити там прибирання і отримувати оперативну інформацію, скільки ялинок залишилося. Це дозволить зрозуміти, скільки техніки і співробітників необхідно буде залучити для утилізації хвойних», — зазначив Дмитро Жеман.

Більша частина ялинок і сосен буде відправлена на базу КП «Міськзелентрест» і перемелена на тирсу, необхідну для виробничих потреб підприємства.

Крім того, цього року планується розгорнути в місті 42 локації, де у громадян прийматимуть ялинки. Кожне принесене дерево можна буде обміняти на цукерки або інші солодощі.

Одеська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН