Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До херсонської гімназії діти прийшли на уроки в піжамах

Про це повідомляється на фейсбув сторінці навчального закладу:

– П’ятниця в Херсонській гімназії №20 видалася напрочуд цікавою та креативною. Наші гімназисти не залишаються осторонь сучасних трендів, тому в рамках Тижня самоврядування був оголошений Pajama day, що допоміг насолодитися останнім робочим днем тижня!
Крім того, не забуваймо, що саме тут, у гімназії, ми проводимо більшу частину дня, тож з упевненістю можемо назвати її другою домівкою – теплою, затишною, як родинне гніздо.
Учні залюбки прийшли на уроки в улюблених піжамах та на перервах чудово проводили час. Фотозона біля новорічної ялинки стала найпопулярнішим куточком для селфі та місцем релаксації й емоційного відновлення учнів. Ми точно знаємо, що гімназія – наша друга домівка, де панує дружня атмосфера.
Цей день ми запам’ятаємо надовго!

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. У гімназію Ірина Миколаївна прийшла вже досвідченим вчителем, маючи за плечима 12 років роботи вчителем математики та заступником директора з виховної роботи в школі №6 та 2 роки роботи інспектором міського відділу освіти. Вона прагнула таємничих педагогічних знань і, здається, вони їй відкрились. Ірина Миколаївна не просто вчить дітей математиці. Кожного уроку, кожної хвилини вона особистим прикладом виховує своїх учнів. Вважає ,що виховувати набагато важче, ніж навчати, бачить своє призначення насамперед у вихованні своїх учнів, адже вихованих учнів навчати легше й ефективніше. Її учні відрізняються від інших, Ірина Миколаївна домагається цього не масовими заходами, а кропіткою індивідуальною роботою. Вона вміє прощати учням, терпіти, привернути до себе. А найголовніше – вона ніколи не пройде мимо чужої біди. І скільки людей дякують їй за це.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН